Izvor: autonomija
25.02.2022 u 12:33
0

U Novom Sadu vijori se zastava Ukrajine

Zastava je istaknuta u znak podrške ovoj evropskoj zemlji koja je drugi dan suočena sa agresijom ruske vojske na njenu teritoriju

Na fasadi zrade na Trgu mladenaca u Novom Sadu, u kojem je sedište Lige socijaldemokrata Vojvodine, od jutros je istaknuta zstava Ukrajina.

Zastava je istaknuta u znak podrške ovoj evropskoj zemlji koja je drugi dan suočena sa agresijom ruske vojske na njenu teritoriju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

LSV je juče cenila da su posledice ovog poteza režima Vladimira Putina nesagledive i mogu imati dalekosežni uticaj po mir u Evropi i svetu.

„LSV zahteva od vlasti Srbije da učine sve da zaštite interese naše države i njenih građana. Agresija na Ukrajinu se mora snažno osuditi, a zaštita privrede, poljoprivrede i njenih građana mora biti od prioritetne važnosti“, saopštila je LSV.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter