Izvor:
05.10.2019 u 12:52
0

UOČI IZBORA: Tači razgovarao o stanju bezbednosti!

Hašim Tači se danas s čelnicima bezbednosnih i pravosudnih organa Kosova razgovarao o stanju bezbednosti uoči sutrašnjih prevremenih parlamentarnih izbora.

Tači je istakao da je predizborna kampanja protekla bez incidenata koji bi ugrozili izborni proces i ocenio da je Kosovo izgradilo "tradiciju slobodnih i demokratskih izbora".

Siguran sam da će i ovi izbori biti slobodni i demokratski – rekao je Tači koji očekuje da će sutrašnji izbori "ispuniti sve najviše standarde".

Zvaničnici organa bezbednosti i pravosuđa su informisali o merama su preduzete kako bi izborni proces prošao u redu i miru.

Formirali su i Centar za koordinaciju da bi se ubrzala razmena informacija, koordinirali postupci i kako bi se na vreme reagovalo u svakoj situaciji.

Od ponoći je na Kosovu predizborna tišina.

Izbori će se održati u nedelju 6. oktobra, a predizbornu kampanju obeležile su zabrane dolazaka srpskih zvaničnika.

Izvor: B92
Foto: Twitter/HashimThaciRKS

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter