Izvor: Novosti
02.07.2021 u 20:54
0

USVOJENA REZOLUCIJA O STRADANJU SRBA U SREBRENICI! Priznati zločini, Bošnjaci napustili sednicu!

Skup opštine Srebrenica usvojila je Rezoluciju o stradanju i zločinima nad srpskim narodom Srebrenice u 20. veku.

VAŽNO: 

BRNABIĆ: Dijalog nema alternativu, ali NEMA NI PRIZNAVANJA!

SVE SPREMNO ZA KONTROLU: Kisić formirala tim za obilazak ustanova socijalne zaštite

PETKOVIĆ O NAPADNUTOM DEČAKU: Njegove rane su „mrlja na obrazu“ međunarodne zajednice

POJAČANA KONTROLA AUTOBUSA! Inspektori napisali 20 prekršajnih naloga!

ĐOKOVIĆ – KUDLA 3. KOLO VIMBLDONA! Servis našeg asa NEODBRANJIV!

Predlog za usvajanje Rezolucije je podneo je Radomir Pavlović, potpredsednik Skupštine opštine, inače kadar Saveza nezavisnih socijaldemokarata (SNSD) predsedavajućeg Predsedništva Bosne i Hercegovine iz redova srpskog naroda Milorada Dodika, izvestio je Radio Slobodna Evropa.

Radomir Pavlović, potpredsednik Skupštine Opštine Srebrenica izjavio je kako se u Rezoluciji osuđuju zločini nad srpskim narodom u 20. veku, te da se ne umanjuju zločini nad drugim narodima.

On je najavio da će Rezolucija biti prosleđena Skupštini Republike Srpske da usvoji identičnu rezoluciju.

– S obzirom na dešavanja iz okruženja, Crne Gore, ovo je vreme da podvučemo crtu i kažemo šta je bilo u Drugom svjetskom ratu, šta je bilo u zadnjem ratu, da pošaljemo poruku koju politiku mi želimo. Ovo je kompromis u kojem mi ne osuđujemo stradanja drugih naroda, ali želimo da istaknemo da su stradali i Srbi na ovom prostoru, posebno u Drugom svetskom ratu – kazao je Pavlović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter