Izvor: HappyBSC
13.01.2020 u 21:39
0

UŽIVO IVICA DAČIĆ U „ĆIRILICI“ Makronova poseta diplomatski događaj 2019.

Ivica Dačić, srpski ministra spoljnih poslova, ocenio je večeras u emisiji „Ćirilica“ HAPPY TV da je godina za nama bila teška na mnogim poljima. I to ne samo za Srbiju, već u međunarodnim odnosima, veliki tektonski poremeđaji u odnosi.

– Poseta Markona je svakako obeležila diplomatski 2019. Tu su i posete Putinu, dolazak ruskog predsednika u Beograd – objasnio je Dačić.

On je naveo da je i svetu zabeleženo mnogo promena – SAD i EU više na istoj strani jer se po mnogim pitanjima su na različitim stranama. SAD je shvatila da im je kina glavni neprijatelj. Bregzit, transformacija EU

– I u ovakvom svetu mi smo tražili mesto za Srbiju – navodi Dačić.

Večeras slavimo doček Srpske nove godine i uvek je diplomatski prijem za 13. januar

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter