Izvor:
07.11.2019 u 17:02
0

VESELJI POZVAN U HAG: „Luliju“ sude kao jednom od vođa terorista iz Oslobodilačke vojske Kosova!

Lider Demokratske partije Kosova i bivši predsedavajući kosovske skupštine, Kadri Veselji, saopštio je danas da je primio poziv Specijalnog suda za saslušanje i da će otputovati u Hag 4. decembra.

On je na konferenciji za novinare kazao da je dobio poziv od suda da tog dana bude saslušan kao jedan od vođa takozvane Oslobodilačke vojske Kosova.

– Kao što sam obećao, obavestio sam javnost čim sam dobio poziv. Ponosan sam što sam se odazvao pozivu zemlje za slobodu nacije – rekao je Veselji.

Kako se navodi, Veselji, koji je poznat i po nadimku "Luli" je jedan od 100 osoba koji su do sada pozvani na razgovor u Specijalni sud. Kadri Veselji dugo nije bio poznat javnosti, dok nije ušao u politiku. On je jedan od osnivaca terorističke OVK, sa ratnim nadimkom "Ljulji", a bio je i šef kosovske tajne službe SHIK, koja je funkcionisala pod znakom OVK sve do njenog gašenja nakon formiranja zvanične obaveštajne agencije AKI, 2008 godine.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/prnt/@GazetaLiria

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter