Izvor:
01.10.2019 u 12:43
0

VESELJIJEVA SLIKA PODIGLA AMERIKU NA NOGE! Komentari uglavnom negativni!

Kadri Veselji, predsednik DPK i kandidat za kosovskog premijera, koji se u izbornoj kampanji predstavlja kao najveći fan američkog predsednika Donalda Trampa, pokusava da velikim bilbordom sa likovima njih dvojice na jednoj zgradi u Prištini, izdejstvuje izbornu pobedu.

Transparent zahvata površinu tri sprata jedne stambene zgrade, a navodi se da je na njemu sa Trampom kosovski političar koji se samo jednom sreo sa američkim predsednikom i sada to pokušava da pretvori u izbornu pobedu za sebe.

Za razliku od mojih rivala, jedini sam kandidat koji se zalaže za promociju snažnog partnerstva sa SAD i Trampovom Belom kućom – rekao je Veselji.

Veselji je, kažu, Trampa upoznao na Molitvenom doručku u Vašingtonu, 2017, kada je i nastala fotografija koja je iskorišćena za bilbord.

Lider DPK za list kaže da je Tramp na tom događaju "odmah prepoznao … zabrinutost za Kosovo i naš region u celini".

Post podseća da je Kosovo proglasilo nezavisnost od Srbije 2008, koju je, kako navode, priznalo više od 100 zemalja, uključujući SAD, te ukazuje da Srbija i još pet zemalja EU to odbijaju.

List piše da je Veselji bio jedan od osnivača i vođa OVK i šef Kosovske obaveštajne službe.

Pišu i da je njeov glavni protivkandidat na predstojećim izborima Vjosa Osmani, prva žena kandidat za premijera, inače, funkcioner Demokratskog saveza Kosova.

Napominju i da Osmanijeva ima veze sa SAD, gde je diplomirala na Pravom fakultetu Univerziteta u Pitsburgu.

Među komentarima na društvenim mrežama mogu se naći i oni koji otvoreno pitaju "šta će američki predsednik a teroristom i dilerom droge".

Izvor: Alo.rs
Foto: @kadriVEseliKS/twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter