Izvor:
12.04.2019 u 07:49
0

VESIĆ: Govor Vučića u Novom Sadu je govor budućnosti i onoga što će Srbija postati!

Zamenik gradonačelnika Beograda i član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Goran Vesić izjavio je da je govor predsednika Srbije i vladajuće stranke Aleksandra Vučića sinoć u Novom Sadu bio govor budućnosti i onoga što će Srbija postati, govor o napretku, otvorenim fabrikama.

Vesić je rekao da Vučić u kampanji "Budućnost Srbije" podnosi izveštaj svom narodu, obilazi i ugovara buduće investicije.

U budućnosti ima mesta za sve i za one koji različito politički razmišljaju. Govor predsednika Srbije govori da je Srbija država budućnosti i razvoja. U takvoj Srbiji biće najveće plate u regionu, biće najsnažnija u međunarodnoj zajednici. –

Poruka koju je danas poslao Vučić jeste da je on predsednik Srbije koju razvija, sviđalo se to nekom ili ne. Razvoj Srbije je dobar za sve građane i za one koji ga podržavaju i za one koji se protive njegovoj politici – rekao je Vesić i dodao da, ako se nastavi sa razvitkom, svi će imati veće plate i bolji život.

Vesić je istakao da je važno da imamo više radnih mesta i da deca ostaju u našoj državi jer će moći da nađu zaposlenje u tehnološkim parkovima i u mnogim drugim fabrikama koje će biti otvorene.

Ovaj skup je impresivan i verovatno najveći u istoriji Novog Sada i to je jasna poruka da se Srbija razvija. Naša država nije država jednog naroda i danas je Vučića podržao i Ištvan Pastor – naglasio je Vesić, poručivši da je Srbija kohezivni faktor u regionu koji ga vuče napred i koji je Evropi potreban.

On je zaključio da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić podigao Srbiju, tako što je postala snažan faktor u međunarodnoj zajednici, faktor mira i stabilnosti na Balkanu.

Vesić je naveo i da je juče imao čast da prisustvuje sastanku predsednika Vučića i srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika, na kome su razgovarali s jednim od najboljih arhitekstonskih biroa iz Njujorka.

Vučić je s predsedavajućim Predsedništva BiH razgovarao o zajedničkom radu na izgradnji najvećeg Memorijalnog centra u Donjoj Gradini.

Ideja je da se napravi memorijalni centar Jasenovac i da to bude centaralno mesto sećanja na naše stradale, kao i mesto o kome će se govoriti u svetu i koje će imati svoj obrazovni karakter – rekao je Vesić i dodao da ćemo na taj način učiniti veliki projekat da se sačuva istina.

Vesić je najavio da će arhitektonski biro iz SAD raditi u Beogradu linijski par koji će biti pored Save i Dunava na mestu nekadašnje železničke pruge, po ugledu na dužni park u Americi na jednoj staroj metro liniji, dodajući da će tako građanima biti omogućeno da potpuno uživaju.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter