Izvor:
26.06.2019 u 11:01
0

VESIĆ: U avgustu početak radova na pasareli na Čukarici!

Izgradnja pasarele i tržnog centra na Čukarici počeće se u avgustu, a kolika je važnost ovog projekta govori činjenica da ova pasarela povezuje više od 100.000 ljudi sa Julinog i Banovog brda, izjavio je danas zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Vesić je podsetio da je pasarelu na ovoj lokaciji pre 20 godina delimično izgradila kompanija Stankom, koja je u stečaju, i dodao da je sa stečajnom upravnicom Stankoma Andrijanom Živanović i predsednikom oštine Čukarica Srđanom Kolarićem dogovoreno da upravo ova kompanija pokrene izgradnju pasarele.

– Ovo je prvi put da na ovaj način radimo, ali je plan da se novcem koji se naplati izradnjom, namire poverioci, ali i da građani dobiju jednu sređenu pasarelu – rekao je Vesić.

Predsednik opštine Čukarica Srđan Kolarić rekao je da problem izgrađivanja pasarele prevazilazio mogućnosti opštine, te su se zato obratili gradu i dogovorili s kompanijom Stankom da se završe radovi u ovom delu grada.

Stečajni upravnik kompanije Stankom Andrijana Živanović rekla je da je gradnja u stečaju jedno neuobičajeno rešenje, ali da, kako kaže, ako postoji volja svih strana, postoji i rešenje.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter