Izvor: Happy BSC
17.09.2022 u 09:59
0

VLADIMIR ĐUKANOVIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Patriotizam je što imamo trezvenog i racionalnog čoveka na čelu zemlje

Vladimir Đukanović, advokat, bio je gost jutarnjeg programa na Happy televiziji. 

Đukanović je najavio današnju promociju novih oficira Vojske Srbije ispred Doma Narodne skupštine Republike Srbije.  

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– To će biti divna manifestacija koja će se odvijati na najlepši mogući način-rekao je on. 

O temi Kosova i Metohije Đukanović je rekao da je svedočio da nema jedinstva u Skupštini Srbije i da je veoma razočaran zbog toga. 

Tema Kosova i Metohije bi trebalo da nas sve ujedinjuje. Ne sme da po tom pitanju bude nejedinstvo u narodu i državi. Smatram da je patriotizam to što imamo trezvenog i racionalnog čoveka koji vodi ovu zemlju i koji može da donosi prave odluke. Veliki strah imam da posle mandata Aleksandra Vučića će doći neko ko će urušiti sve što smo stvorili i to je velika opasnost po nas. Svet skreće ka ekstremizmu. Vidite koliko imamo ozbiljnih sukoba u svetu samo ove nedelje. Ekstremisti samo narastaju. Na društvenim mrežama je to dominatno,  ako je nešto ekstremno onda to ima veliku gledanost. Plašim se da se polako skreće ka tome i da ćemo imati velikih problema u budućnosti-rekao je Đukanović. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter