Izvor:
26.04.2019 u 16:29
0

VLADIMIR PUTIN SA ALEKSANDROM VUČIĆEM: Analizirali kompletne odnose Rusije i Srbije!

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je danas u Pekingu sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom analizirao kompletne odnose Srbije i Rusije i da su prošli kroz sve sfere društvenog života.

Vučić je istakao da su zajednički konstatovali da je važno da raste trgovinska razmena Srbije i Rusije, što je situacija koju je naša zemlja uspela da promeni u poslednje tri godine, jer svoje obaveze isplaćuje na vreme i pokazuje da je pouzdan ekonomski partner Rusije.

Srbija, rekao je, plaća sve obaveze za gas, što ranije nije bio slučaj, i ne duguje novac za Petrohemiju, a uz to Srbija uvećava izvoz i pokušava da obezbedi izlaz na treća tržište.

Vučić je dodao da je Putinu pokazao prve fotografije o početku gradnje gasovoda "Turski tok" kroz Srbiju, projekat vredan 1,5 milijardi evra.

– Uz puteve i pruge, gasovod znači život na ljude, fabrike i investicije u Srbiji – naglasio je predsednik Vučić.

Izvor: Tanjug
Foto: Twiter/Sputnik Srbija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter