Izvor: HappyBSC
30.10.2021 u 09:48
0

VOJISLAV ŠEŠELJ: U Republici Srpskoj je aktivan izdajnički duh! „VIKEND JUTRO“ TV HAPPY

Vojislav Šešelj, lider SRS analizirao je politička dešavanja u „Vikend jutru“ na TV HAPPY.

Kako Šešelj vidi aktuelna dešavanja:

PROČITAJTE JOŠ: „DŽONIĆ JE ZLIKOVAC, TRAŽIM DA SE UVEDE SMRTNA KAZNA“, Uglješa Grgur u „Vikend jutro“ na TV HAPPY

O Eskobaru, Šešelj kaže: 

– Mi hoćemo sa Amerikancima dobre odnose, ali ne da se klanjamo, bez pritisaka, ucena.  Eskobar otvoreno kaže da mora da suzbije Kinu i Rusiju na Balkanu. Desilo se prvi put da neko pred Američkim kongresom, kaže otvoreno kao što je to uradio Eskobar, da je pozvao sve lidere opozicione u Republici Srpskoj da zastupaju američke stavove na ovoj skupštini. Očigledno je da je većina opozicije u Republici Srpskoj potkupljena. Dodik ima od mene punu podršku. Tamo je izdajnički duh veoma aktivan. Amerikanci su dugo ćutali, ali evo Eskobar je reagovao. On je ja mislim razgovarao sa svakim posebno. Samo jedna opoziciona stranka u RS nije izdajnička.  Inckov zakon se mora poništiti. Dodik je u pravu. Ne može on odlučivati da li smo genocidni. Nažalost desio se rat, i streljanje i ja jesamo za to da se kazne krivci. Zločin nije ako su se ovi pobunili, pa su ih streljalI. To je u ratu tako. Neko šušne, odmah se reaguje. U ratu nema prekoračenje obrane. 

PROČITAJTE JOŠ: VESIĆ U „VIKEND JUTRU“: Svi građani Beograda moraju da imaju isti kvalitet života bez obzira gde žive!

O Vučiću, Šešelj kaže: 

-Svi se čude zašto cenim Vučiča. On nikada neće izručiti radikale Hagu. Zahvalan sam mu zbog toga. Cenim ga jer  odlučan  i kategoričan. Bio je i ranije ali sad je sasuo direktno u lice. Sada je situacija jasnija. Srbija nikada neće prihvatiti nezavisno Kosovo i to je Vučić jasno stavio do znanja. 

Ko je 1999. godine na teritoriji države Srbije ubio američke državljane Bitići: Iliju, Mehmeta i Agrona Bitićija, pitanje je bez odgovora, a zid ćutanja nije probijen ni brojnim pritiscima američkih zvaničnika koji su u više navrata ponovili da bez rešenja slučaja Bitići nije moguće uspostaviti najbolje odnose između SAD i Srbije. Javna je tajna da prilikom posete američkih zvaničnika Srbiji jedna od neizbežnih tema jeste upravo ovaj slučaj. Šešelj o ovome kaže:

-Oni su dobrovoljci američkog porekla koji su se pridružili albanskim teroristima. Više od 20 godina je prošlo. Ne može naš sud ništa sad jer je zastarelo. Kod braće Bitića je istekla opšta zastarelost, ali Amerikanci jurišaju. Vrši se pritisak. Verujem sad da imamo časnu i poštenu ministarku pravde i da neće potpisati ništa nepošteno. 

O navodima da je Vučić 91 mučio Hrvate:

-Svi takvi hrvatski svedoci su  uhapšeni. Pa evo za kapetana Dragana ništa nije dokazano. Niko nije tučen u zatvoru u Kninu, ali on odrobijao više od mene. Teže mu je bilo nego meni. Aleksandar je 93 pristupio SRS. Bio je na tribini i tad se najviše istakao. Upoznao sam ga i video da je pametan i obrazovan. I Vasiljević je bio sa njim. 

Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/channel/UCh1-xopKMTD73yhkDkur3Rw

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter