Izvor:
26.08.2017 u 20:34
0

VRNJAČKA BANJA: Stefanović posetio porodicu ubijenog žandarma!

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović posetio je danas u Vrnjačkoj Banji porodicu žandarma Stevana Sinđelića koji je pre tri godine ubijen u obračunu sa Albancima koji su krali šumu u Kopnenoj zoni bezbednosti.

Ministar Stefanović je Siđelićevu suprugu Marinu i sina Vuka obišao u pratnji državnog sekretara MUP-a Biljane Popović Ivković i direktora policije Vladimira Rebića.

On ih je tom prilikom upoznao sa inicijativom, koju je nedavno uputio Skupštini opštine Vrnjačka Banja, da Stevan Sinđelić dobije ulicu u ovom mestu.

"Pošto su se stekli zakonski uslovi, tačnije za dva dana navršiće se tri godine od tragične smrti, smatrao sam kao svoju dužnost da se i na ovaj način odužim Stevanu za hrabrost i požrtvovanje koje je pokazao braneći građane Srbije. Očekujem da će odbornici Vrnjačke Banje već 4. septembra podržati ovaj moj predlog, jer i sugrađani Stevana Sinđelića i celokupno Ministarstvo unutrašnjih poslova najbolje znaju kako je nesebično i odvažno izvršavao sve poverene zadatke, istakao je Stefanović.

Ministar policije poručio je da je u najmanju ruku skandalozno što Euleks ni posle skoro tri godine nije pronašao ubice Stevana Sinđelića i što oni slobodno šetaju, umesto da budu u zatvoru zbog zločina koji su počinili. Stefanović je dodao i da će Ministarstvo unutrašnjih poslova nastaviti da brine o porodici Stevana Sinđelića.

"Ne smemo da zaboravimo porodice i mališane nijednog pripadnika MUP-a koji je žrtvovao svoj život zarad bezbednosti građana Srbije. Uvek ćemo biti tu za njih, da makar malo ublažimo neizmerni gubitak njihovih očeva, supruga i sinova", naglasio je ministar Stefanović.

Tanjug
Foto: Facebook/NUNS1994

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter