Izvor: Tanjug
23.12.2021 u 18:19
0

Vučević obišao rekonstruisanu Ulicu Ðorđa Magaraševića

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević obišao je Ulicu Ðorđa Magaraševića u kojoj su završeni radovi, a koja je dugačka 381 metar, navodeći da je kompletna rekonstrkcija završena za manje od šest meseci.

– To je ulica koja je meni dobro poznata, s obzirom na to da sam veliki deo života proveo u susednoj, Ulici cara Dušana. Oduvek je bila poznata kao jedna od slabo osvetljenih ulica u ovom delu Adamovićevog naselja, a samim tim je važila i za prilično nebezbednu. Sada je celom dužinom rekonstruisan kolovoz, kao i pešačke staze, a građani su dobili i nov parking prostor i led rasvetu, čime je ulica dobila novo, moderno ruho. Počeli su radovi i u susednim ulicama, a predstoji nam još rešavanje imovinsko-pravnih odnosa u vezi sa otkupom dve kuće. To su radovi koje izvodimo sa Pokrajinom i čijom realizacijom će biti rasterećen pritisak koji trpi Ulica cara Dušana – rekao je gradonačelnik.

On je rekao da se radovi nastavljau kako bi se sgvorio bolji ambijent za ljude koji žive i rade u ovom delu grada, kao i za one najmlađe, jer upravo na Adamovićevom naselju ulaže se u izgradnju fiskulturne sale u OŠ „Vasa Stajić“, kao i u proširenje Srednje medicinske škole „7. april“.

Vrednost investicije u Ulici Ðorđa Magaraševića je 96 miliona dinara. Izvođač radova Put- Invest radove je počeo u julu godine i okončao ih u predviđenom roku.

Pored saobraćajnih površina rekonstruisano je i 14 parking mesta, uređene su pešačke staze sa obe strane ulice, rekonstruisana je vodovodna i kanalizaciona mreža i postavljeno 19 stubova javnog osvetljenja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter