Izvor: Telegraf
11.02.2022 u 16:48
0

Vučić će odlikovati Džonija Depa Zlatnom medaljom za zasluge na Sretenje

Poznati glumac Džoni Dep biće opet gost Beograda. On će biti odlikovan Zlatnom medaljom za zasluge Republike Srbije, za izuzetan doprinos našoj zemlji, u njenim naporima za širenje i unapređenje lokalne umetničke zajednice.

Ovo priznanje Dep će dobiti na Sretenje, 15. februara, povodom Dana državnosti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Poznati glumac je prošle godine bio u Beogradu, kako bi promovisao animirani serijal „Puffins Impossible“, proizveden u Srbiji, a kreiran u studiju za proizvodnju animiranih sadržaja Iervolino Studios (IES), u vlasništvu Andree Iervolina i ledi Monike Bakardi, osnivača matične kompanije Iervolino & Lady Bacardi Entertainment (ILBE), dok produkciju potpisuje Archangel Digital Studios (ADS) Miloša Bikovića, saopštila je agencija „Nju media tim“.

– Svi koji su uključeni u ovaj „Pafins“ projekat… Ne znam kako da to nazovem. Bilo je to veoma drugačije, veliki izazov za mene. Ali po urađenom poslu, po ekipi koja potiče odavde, iz Srbije, nemam sumnje da ćete privući više i više umetnika, reditelja, filmadžija, animatora da ovde dođu i rade. Mislim da je to savršena suprotnost Holivuda.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter