Izvor: Happy BSC
21.10.2021 u 10:08
0

Vučić čestitao rođendan Srpskoj naprednoj stranci!

Aleksandar  Vučić, predsednik Srbije i SNS čestitao je rođendan ovoj stranci.

– Danas je 13 godina od kada je osnovana Srpska napredna stranka. Sa ponosom se sećam dana kada je Stranka osnovana, a posebno sam ponosan na rezultate koje smo ostvarili tokom svih ovih godina.

– Stvorili smo najsnažniju i najbolju političku organizaciju u savremenoj Srbiji, a moraćemo da nastavimo sa unutrašnjim promenama kako bismo tu snagu sačuvali.

PROČITAJTE JOŠ: DANAS SE SASTAJE RADNA GRUPA U BRISELU: Sastanak glavnih pregovarača u drugoj polovini novembra

 Ta snaga nije proizašla iz naših pobeda, već iz činjenice da smo svaki put posle pada uspeli da ustanemo i nastavili da se borimo još jače – naveo je Vučić.

Na poverenje naroda mogu da računaju samo oni koji se bore za njegove interese i verujem da će Srpska napredna stranka to u budućnosti nastaviti da čini. Srećan rođendan svim naprednjacima! Moja poruka za sve vas je borba, borba, i opet borba i samo borba!

– Neka živi Srpska napredna stranka! Za Srbiju! Živela Srbija – zaključio je Vučić.



Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter