Izvor:
24.08.2018 u 07:14
0

VUČIĆ: Idem u Alpbah. Videću se sa kancelarom Sebastijanom Kurcom!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će sutra otputovati u Alpbah, gde će učestvovati na Evropski forum, na kojem će biti i predsednik privremenih vlasti u Prištini Haši Tači, te poručio da očekuje da vidi sve te kandidovane teme.

„Idem, već u petak, u Alpbah. Tamo će biti predsednik Austrije Aleksander van der Belen, evropski komesar Johanes Han. Mislim da ćemo se videti i sa kancelarom Sebastijanom Kurcom", kazao je Vučić u četvrtak novinarima u Zrenjaninu.

On je dodao da će na Evropskom forumu biti i Hašim Tači i albanski premijer Edi Rama i ukazao da će biti jedno desetak panela i susreta.

„Očekujem da vidim sve te kandidovane teme", poručio je Vučić.

U austrijskom mestu Alpbah održava se Evropski forum, u okviru kojeg se organizuju „Politički razgovori", a u delu posvećemom širenju EU će učestvovati predsednik Srbije.

Izvor: Tanjug
Foto: PBS NewsHour/youtube printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter