Izvor: Tanjug
12.09.2020 u 12:22
0

VUČIĆ ISTIČE: Srbija će podići plate i standard pripadnika vojske!

Predsednik Srbije i vrhovni komandant Aleksandar Vučić izjavio je danas, posle promocije najmlađih oficira VS, da će država podići plate i standard pripadnika vojske, kao i da će im obezbediti jeftine stanove i uslove da mogu da stvaraju porodicu i to u vreme kada se u celom svetu zbog korona virusa smanjuju primanja i gde je velika nezaposlenost.

– Želimo da osiguramo vašu budućnost. Srbija mora da brine o sebi, jer ne možemo da očekujemo da će neko umesto nas da se bori ako budemo napadnuti. Zato moramo da ojačavamo vojsku najsavremenijim sredstvima i obučavamo na najmoderniji način – naveo je Vučić.

Vučić je na svečanosti promocije u kasarni „General Jovan Mišković“ na Banjici rekao da nas je Univerzitet odbrane obradovao odličnim klasama u novim potporučnicima koji će otići u jedinice Vojske Srbije. Dodaje da već 170 godina to čini Vojna akademija i čestitao VA na tom velikom i važnom jubileju.

SAZNAJTE JOŠ…

VUČIĆ OBELODANIO! Nova vlada biće sastavljena od mladih i energičnih, za ove neće biti mesta…

NASTAVLJA SE TEHNOLOŠKI RAT! KINEZI: Pre ćemo UGASITI APLIKACIJU nego je prisilno prodati Amerikancima!

PREDSEDNIK VUČIĆ DANAS NA SVEČANOSTI! Promocija najmlađih oficira Vojske Srbije

POČINJE MASOVNO TESTIRANJE! Rusija poslala prvu seriju vakcine „Sputnjik V“ u regione!

MILOVA STRANKA PUCA! Velika tuča na sastanku na Žabljaku!

Vučić je naglasio da je cela država ponosna na svoju vojsku koja je jedna od najvažanijih institucija države u koju građani imaju ogromno poverenje.

– Pokušali smo u prethodnim godinama da podignemo ugled vojske, al vi ste za to najzaslužniji – naglasio je predsednik.

On je dodao da su vraćene srednje vojne stručne škole koje su bile ukinute 2005. godine, kao i da su vraćeni neki predmeti – borenje, logorovanje u pokretu…

– Moramo da imamo ozbiljnu vojsku a ne ljude koji treba samo da dobiju diplomu i da se ne bave vojskom – rekao je Vučić i dodao da je uradđena nova zgrada i obnovljena stara, kao i da će još neki objekti biti obnovljeni.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter