Izvor: Happy BSC
19.04.2022 u 09:39
0

VUČIĆ JE DE GOL ZA SRBIJU! MENE NE UPOTREBLJAVA NIKO, MISLIM SVOJOM GLAVOM! Miki Manojlović dao intervju zbog kog BRUJI Srbija

„Mene ne upotrebljava niko, mislim svojom glavom“, kaže proslavljeni glumac Predrag Miki Manojlović, govoreći o politici i odnosu prema vlastima u Srbiji.

Gostujući u emisiji Persona non grata, kazao je da je „velika laž“ da mu je obećavana zgrada za njegovo pozorište. Za predsednika Aleksandra Vučića kaže da je talentovan za politiku i poredi ga sa nekadašnjim predsednikom Francuske, Šarlom de Golom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Vučić je za ovdašnju političku sredinu u odnosu na sve druge političke subjekte, aktivne i neke neaktivne, De Gol“, rekao je Manojlović.

Na pitanje da pojasni, kazao je da Vučić „vodi politiku koja ima takve rezultate“.

ODRECITE SE PUTINA I EKSPRESNO ULAZITE U EVROPSKU UNIJU! Džo Bajden je HITNO u Beograd poslao VAŽNU poruku Vučiću i Srbiji

Za Srbiju kaže da je „u totalnom sendviču“ u političkom smislu i da je ceo jugozapadni Balkan „eksperiment koji traje jako dugo“.

Upitan u kom to pravcu Vučić vodi zemlju, odgovara – tamo gde mora.

Prema njegovim rečima, aktuelni predsednik je pokušao da ujedini građane i da bude premijer, a potom i predsednik svih.

Na pitanje šta je cena kada umetnik podrži vlast, ističe da ništa nije dobio, a za navode da mu je obećavana zgrada za pozorište kaže da su „velika laž i sramota“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter