Izvor:
30.05.2017 u 15:24
0

VUČIĆ NA OPROŠTAJNOJ KONFERENCIJI: Narednom predsedniku vlade ostavljam „dobru kasu“!

Odlazeći premijer i izabrani predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas, na oproštajnoj konferenciji za novinare u svojstvu premijera, da Vlada Srbije ne bi mogla da postigne uspeh bez podrške građana Srbije.

"Ništa baš ništa ne bi od toga bilo da nije bilo građana i njihove podrške, kao i želje da menjamo zemlju i menjamo sebe", rekao je Vučić na pres konferenciji ispred vile Mir.

Nema deficita u budžetu

– Posebno se ponosim time što danas nemamo deficit u budžetu. Maj meces ćemo završiti sa devet do deset milijardi dinara suficita – rekao je on.

Kaže i da narednom predsedniku vlade ostavlja "dobru kasu", solventnu…

– Disciplina u trošenju novca biće ono što će obeležiti i rad naredne vlade, da svi zbog toga možemo da se ponosimo – rekao je odlazeći premijer.

Ulaganje u obrazovanje

Naveo je i da je u oblasti sporta Srbija napredovala, da je u njega uloženo najviše novca u savremenoj istoriji Srbije.

– Nadam se da ćemo u obrazovanje ulagati još više. To smo radili, a na tome ću raditi i kao predsednik Republike. Za to nam je potreban koncenzus celog društva – rekao je on.

Vučić je poručio i da Srbiji predstoji veliki posao kada su u pitanju poglavlja 23 i 24, što je jedan od glavnih zadataka Ministarstva pravde.

Vučić kaže da očekuje da Srbija nastavi svoj evropski put, i da će u narednim mesecima Srbija otvoriti još nekoliko poglavlja.

Podsetioje da je Vlada "startovala" kada su Srbiju 2014. pogodile katastrofalne poplave, a da je iz te situacije izašla bez ijedne afere.

Vučić sutra polaže zakletvu i preuzima dužnost predsednika Srbije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter