Izvor:
22.11.2018 u 12:48
0

VUČIĆ NA SASTANKU SA SRBIMA SA KIM: Zabeleženi pokreti albanskih trupa iz baza Belvedere i Vrelo ka severu pokrajine!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić preneo je danas na sastanku sa Srbima sa KiM da su zabeleženi pokreti albanskih trupa iz baza Belvedere i Vrelo ka severu pokrajine.

"Iza toga stoje dve njihove moguće namere. Ponovo su uzeli onaj gliser kojim se Tači vozio na Gazivode, i u tom smislu moguće da kreću u kontrolu jezera, da pokazuju mišiće, ili da kontrolišu tzv. zeleni prolaz i spreče ulaz robe iz Srbije ka KiM", rekao je Vučić i dodao da je zbog toga nešto malo kasnio na sastanak.

Pratićemo situaciju i ovde, dodao je, i obaveštavati vas ukoliko bude promena na terenu.

Na KiM pale lomače za robu iz Srbije, kao što su nacisti na lomači spaljivali jevrejske knjige, tekao je danas poredsednik Srbije Aleksandar Vučić i ocenio da je na Kosovu i Metohiji na delu najgora vrsta nacizma.

"Reč je o nečemu što do sada nije viđeno nigde u svetu. Paljenje robe na lomači u Kačaniku isto je kao paljenje jevrejskih knjiga u nacističkoj Nemačkoj. To je najgora vrsta nacizma na delu", rekao je Vučić na sastanku sa Srbima sa Kosova i Metohije.

On je rekao da je Evropska unija reagovala racionalno na najnoviju odluku o povećanju poreza na robu iz centralne Srbije za 100 odsto.

" Želimo da verujemo da će svojim merama urazumiti Prištinu, ali da budem sasvim jasan – u to nisam siguran. Da kažem: ne mislim da će se to dogoditi", rekao je Vučić.

Izvor: Tanjug
Foto: YouTube /Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter