Izvor:
30.05.2017 u 13:36
0

VUČIĆ NAJAVIO: Naši vojnici će izgledati kao Rambo!

Vučić je komentarisao svoj odnos sa Vojislavom Šešeljem, ali i svoje dužnosti kada stupi na dužnost predsednika što se tiče vojske.

Gospodin Šešelj vrlo dobro zna da se ne plašim ni njega ni bilo koga drugog. On zna kako bi se taj duel završio. Poštujem ga. Nikada nije želeo da se izaziva nasilje u našoj zemlji. Na pitanje o dve stolice odgovoriću mu da to nisu dve stolice, ja biram samo jednu, onu u sredini, srpsku stolicu. Svi u regionu su na evropskom putu. Rusi će sve više da ulaze sa različitim investicijama. Mi nemamo želje ni aspiracije da uđemo u NATO. Hoćemo da budemo vojno neutralni. Zato smo mnogo ulagali u našu bezbednost. Stižu nam avioni u narednih 60 dana, mogu da potvrdim da će MIG-ovi stići u Srbiju. Hoćemo da imamo svoje čisto nebo i tako se i ponašamo – rekao je Vučić.

Vučić je takođe izjavio i da će kada zvanično stupi na dužnost predsednika Srbije izvršiti smotru vojske i da će naši vojnici izgledati kao Silvester Stalone u filmu “Rambo”!

Tanjug
Twitter/The Peninsula

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter