Izvor:
27.09.2019 u 06:23
0

VUČIĆ: Nastavljamo taktički, strateški ali samo ako bude sporazuma!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je, posle posete Njujorku, da je naša situacija po pitanju Kosova i Metohije vrlo teška, veoma komplikovana I složena, ali da u taktičkom smislu treba da gledamo da pomeramo sve što možemo da bismo napravili povoljniju poziciju za naš narod i zemlju.

Vučić je, u izjavi za domaće medije, rezimirajući razgovore u Njujorku sa predstavnicima velikih sila o teritorijalnom integritetu, kazao da samo Sergej Lavrov govori o našem teritorijalnom integritetu, dok drugi kažu da mi narušavamo tuđi teritorijalni integritet.

Vučić je kazao da smo još daleko od sporazuma, i da je u pitanju mozak ljudi – kakve su želje i Srba i Albanaca, da li možemo da razumemo šta nas čeka u budućnosti ili ne možemo da razumemo jedne druge, te da to nije pitanje meseci i godina.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter