Izvor: Tanjug
21.02.2021 u 09:15
0

VUČIĆ O JOVANJICI: Šta je tu afera? Da formiramo novu državu da bi neko bio zadovoljan?

Šta je afera u Jovanjici, država je razrešila taj slučaj i uhapsila ljude, upitao je danas predsednik Aleksandar Vučić komentarišući amandman na izveštaj Evropskog parlamenta o Srbiji, a koji se odnosi na slučaj Jovanjice, Telekoma i Krušika.

NEDELJNO JUTRO U VESTIMA

VUČIĆ DOČEKAO ČETVRTU VAKCINU: Srbija pre svih dobila AstraZeneku! Već od sutra dostupna građanima (VIDEO, FOTO)

KRALJ BRANI KRUNU: Novak na Rusa Medvedeva za REKORDNU devetu titulu u Melburnu!

I PULA ODAJE POČAST: Oproštaj od Đoleta u Areni, puštaće se pesme Panonskog mornara

GRAD POD OPSADOM! Rat Škaljaraca i Kavčana, policija ima dojave o likvidacijama

BJELICA DEVET POENA: Novi poraz Sakramenta, slavlje Bulsa u Čikagu

Na novinarsko pitanje kako komentariše izveštaj EP, odnosno amandmane na izveštaj, od kojih se u jednom navodi i zahtev nekolicine poslanika za rezultatima u slučajevima Krušik, Jovanjica, Telekom, i šta će Srbija uraditi po tom pitanju, Vučić je odgovorio:

„Da se razreši afera Jovanjica? Država je razrešila, pohapsila ljude. Ili mislite valjda da država treba da reaguje na Jovanjicu onako kako vi reagujete ili da formrianmo novu državu Jovanjicu da bi neko bio zadovoljan?“.

On je upitao šta je afera u Jovanjici, da li to, što su se, kaže, pojavila dvojica koja nešto imišljaju, pa izgube i privatno na sudu.

„Mislite da lažima neko može da ostvaruje politički profit? Ne može, pa makar bio iz Evropskog parlamenta“, rekao je Vučić.

„Šta je problem u Jovanjici? Izgleda da niko ne zna, osim što volite da slušate razne priče, jer kada god pitam – niko ne zna ništa da mi kaže osim gluposti koje slušam od pojedinih secikesa, koje drugo i ne znaju da kažu“, rekao je Vučić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter