Izvor:
30.05.2017 u 13:19
0

VUČIĆ O SAŠI JANKOVIĆU: I njemu sam predsednik, obezbedio sam mu platu tri puta veću od moje!

Aleksandar Vučić rekao je sinoć da je predsednik i Saši Jankoviću, kao i Vojislavu Šešelju i Čedomiru Jovanoviću, i svim građanima, bez obzira na politička uverenja.

Na pitanje u okviru intervjua jednoj televiziji da li je predsednik i Saši Jankoviću, protivkandidatu na predsedničkcim izborima, on je rekao:

– Nego šta sam nego sam mu predsednik. Uvek sam mu bio najbolji predsednik. On sada bar zna ko mu je predsednik. I kao predsednik vlade obezbedio sam mu najveću platu, tri puta veću nego moju. Zašto bi bio nezadovoljan.

Komentarišući izjavu Jankovića da Johanes Han, kada se "zapanji" u Beogradu količinom napretka Srbije, to treba da zadrži za Austriju, te da je to jedna vrsta poniženja, imajući u vidu da u Srbiji nema ni političkih, ni socijlanih prava, ni blizu kao u vreme Jugoslavije, Vučić kaže:

– Bio je sa mnom na sastanku sa Angelom Merkel i bio je manji od makovog zrna. Manje od 30 sekundi je govorio, a ni ona baš nije bila zainteresovana da ga sluša. Hrabar je samo pred novinarkom (N1) i nije jedini takav. Sa Hanom i Mogerini, ne znam da li ih je video jednom ili dva puta, uvek je bio manji od makovog zrnaa i takav će uvek da bude.

Na pitanje novinara da li opozicioni politčari na tim sastancima traže podršku za njegovo uklanjanje sa vlasti, Vučića je odgovorio:

– Oni nikad o Srbiji ne govore ništa lepo na sastancima sa stranim zvaničnima, to možete videti u službenim beleškama. Oni sada govore sve najgore o meni i misle da tako dobro govore o sebi.

Kada je reč o socijalno-ekonomskim pravima danas i u vreme Jugoslavije, on kaže:

– Jeste, bilo je. Ali, oni sa kojima je (Janković) izašao na izbore, oni su nam uništili sva prava, pokrali i opljčakali sve – naveo je Vučić.

Vučić se osvrnuo i na slučaj Jankovićevog ubijenog prijatelja, rekavši da je on nesumnjivo ubijen iz oružja Saše Jankovića, te upitao šta bi bilo i šta bi se sve pričalo da je neko ubijen iz njegovog, Vučićevog, oružja.

– Zamislite da je iz mog oružja neko ubijen, na šta bi to ličilo – zapitao je Vučić.

Takvi me nikada neće pobediti, znam ih odlično, za pobedu bi morali da budu marljiviji, da ponude plan i program.

– Ovako ne mogu da pobede – zaključio je.

izvor: Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter