Izvor:
04.04.2017 u 19:31
0

Vučić obećao: AKO REŠIM RTB BOR, SKOČIĆU PRED SVIMA U SAVU I DUNAV!

Premijer i izabrani predsednik Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je danas u Mostaru da se vode razgovori sa kineskom kompanijom CNCT o RTB Boru, ali je istakao da konačni dogovor nije blizu.

– Kada budemo blizu, obavestiću vas. Biću srećan, kao i za Železaru. Mogu da skočim pred vama novinarima i okupam se u Savi i Dunavu, samo da to završim – kazao je on nakon obilaska Međunarodnog sajma privrede u Mostaru.

Na pitanje šta je problem u pregovorima u vezi s RTB Borom, on je rekao: "Šta može da bude problem kad imate kompaniju koja ima dugove u visini od 1,1 milijarde evra".

Imate li vi nekog ko bi dao 1,1 milijardu evra i posle dodatno investirao? – rekao je Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter