Izvor: HAPPY BSC
12.03.2022 u 21:31
0

VUČIĆ OTKRIO DA LI JE BILO UCENA NEMAČKE MINISTARKE! Evo šta je predsednik pričao sa Anelenom Berbok

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkrio je u emisiji „Intervju“ šta je pričao sa ministarkom spoljnih poslova Nemačke Analenom Berbok

Na pitanje šta je rekla ministarka spoljnih poslova Nemačke, kazao je da je štitio interese Srbije, a da je ona štitila interese Nemačke.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– O tome ne smem, ne bi bilo pametno da govorim. Nama je Nemačka najvažniji spoljnopolitički partner. Italija je i dalje drugoplasirani partner, Kina… Ranije nam je BiH bila na trećem mestu – kazao je.

Dodao je da Nemačka najbrže raste u parnerskim odnosima sa Srbijom, te da se beleži najveći rast u spoljnopolitičkoj trgovini Nemačke i Srbije.

Istakao je da spoljnopolitički odnosi tektonski menjaju sve.

– Da bi ljudi mogli iz kontektsta da izvuku šta je sa nama ili šta bi bilo sa nama. Kompletan lanac snabdevanja je poremećen – svih roba, svih usluga – rekao je ocenjujuži da se Kina najbolje snalazi u tome.

U jednom danu razgovarao i sa predsednikom Francuske, sa predsednikom Turske… Na pitanje o tome zašto usred krize predstavnici najjačih zemalja zovu Srbiju, odgovara da to znači da je i Srbija u toj krizi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter