Izvor:
28.05.2019 u 09:21
0

VUČIĆ PORUČIO: Neće biti granice na Kopaoniku, Srbija će zaštiti svoj narod i pobediti!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ukazao je danas i na mogućnost da Priština pokuša da uspostavi albansku granicu na Kopaoniku, ali da će Srbija to onemogućiti, da će u slučaju eskalacije zaštiti svoj narod i – pobediti.

Vučić je ukazao da je predsednik privremenih institucija u Prištini Hašim Tači u ponedeljak pozvao Albaniju na ujedinjenje, a to znači, ističe, da oni žele da upostave albansku granicu prema Srbiji na Kopaoniku.

Dakle, granica velike Albanije može i u narednih nekoliko dana da nam se pojavi na Kopaoniku, zahvaljujući i Srbima, koji su im pomagali u tome, a moj odgovor njima je – neće biti takve velike granice na Kopaoniku. –

Vučić kaže da o tome nije govorio juče u skupštini, da mu zlonamerni ne bi prebacili da time skuplja političke poene.

Znam da će svi ovi junaci koji su me optuživali za idaju i koji su na fašistički način pokušavali da spreče poslanike da rade svoj posao ovde, znam da će odjednom da postanu glavni mirotvorci i govoriti kako bi trebalo da zaštitimo naš narod. –

Vučić je naglasio da ćemo mi da se borimo da sačuvamo mir i staibnlost, kao i da ćemo biti u potunosti spremni da u najkraćem mogućem roku zaštitimo svoj narod.

Razumem potpuno težinu sitaucije. Želim da imate poverenja u mene kao predsednika Srbije da ćemo svaku vrstu naređenja koju budem izdao mnogo puta promistiti, ali ono što vam garantujem to je da, ako dođe do ekslacije sukoba i ako dođe do daljih napada na spski narod i srpski živalj… sve što mogu da vam kažem – Srbija će pobediti – poručio je Vučić.

Izvor: Tanjug
Foto. Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter