Izvor:
31.05.2017 u 17:01
0

VUČIĆ POZDRAVIO OKUPLJENE ISPRED SKUPŠTINE: Hvala na ovakvom dočeku, živela Srbija!

Izabrani predsednik Srbije Aleksandar Vučić položiće u podne u Domu Narodne skupštine zakletvu, čime zvanično i počinje da mu teče petogodišnji predsednički mandat.

Okupljene je pozdravio Vučić koji im je poručio da najviše na svetu voli Srbiju i da sve njih veoma voli i da će narod uvek voleti.

Uz povike "Živela Srbija", Vučić im se zahvalio na podršci i veličanstvenom dočeku i obećao da će braniti i čuvati stabilnost i budućnost i da će se boriti za svu decu kao za svoju.

– Nemojte da gledate unazad, gledajte unapred. Gledajte u zemlju svoje dece, a ne u zemlju svojih dedova. Ponosan sam na hiljade radnih mesta, na mostove, na kilometre puteva koje smo izgradili. Mnogo toga je pred nama što moramo zajednički da uradimo, a kao predsednik Srbije obećavam da ću u vaše ime čuvati mir i stabilnost, čuvati i braniti bezbednost naše zemlje i naše dece. Da ću uvek voleti vas, narod i građane Srbije i da ću se boriti za vašu decu, kao i za moju – kazao je Vučić.

On je rekao da je Lao Ce rekao da vam snagu daje ljubav koju vam neko pruža, a ono što vam daje hrabrost je ljubav koju vi pružate.

– Ja sam hrabar čovek i najviše na svetu volim Srbiju – kazao je Vučić.

U Skupštinu Srbije pešice je došao odlazeći predsednik Srbije Tomislav Nikolić. U parlament je dosao i patrijarh SPC Irinej. On je pozdravio okupljene građane i zahvalio im što su po vrelom i radnom danu došli na skup, kao i za "ljubav i glasove koje su pružili" na izborima.

Skupština Srbije prethodno je konstatovala je ostavku Aleksandra Vučića koju je podneo juče zbog preuzimanja dužnosti predsednika Srbije.

Happytv.rs/Blic
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter