Izvor:
05.01.2019 u 12:33
0

VUČIĆ PROKOMENTARISAO POSETU VILANDA GROBU ADEMA JAŠARIJA: „Nije naročito lepo govoriti o prijateljstvu sa Srbijom, a takve gestove praviti“!

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne čudi poseta potpredsednika Evropskog parlamenta i člana CDU Angele Merkel, Rajnera Vilanda, grobu osnivača tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Adema Jašarija u Prekazu, osim što, ističe, nije lepo govoriti o prijateljstvu sa Srbijom, a praviti takve gestove.

Kako je dodao, neće i ne može da vređa Vilanda, niti bilo koga, ali su slični gestovi nama za nauk da vidimo kako nas doživljavaju Nemci, Amerikanci, Francuzi, Englezi, Italijani… i svi koji su priznali Kosovo.

Vučić je podsetio na poznat stav zvanične Nemacke, od kojeg oni, kaže, neće odustati, jer su pomagali te snage 1998. i 1999. godine.

– Ne vidim ništa čudno, osim što nije naročito lepo govoriti o prijateljstvu sa Srbijom, a takve gestove praviti i pokazivati. . . Ali, šta da radite. Oni su velika sila, mi smo mala zemlja i ostaje nam da čuvamo ponos i dostojanstvo i kažemo da nismo oduševljeni – rekao je Vučić.

Izvor: Tanjug
Foto. Twiter/Savet za Bezbednost

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter