Izvor: Telegraf
09.07.2021 u 10:44
0

VUČIĆ SA SRPSKOM DECOM IZ BiH I HRVATSKE: Hvala što negujete srpsku tradicIju, čuvajte ćirilicu!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je danas 55 srpske dece iz Federacije Bosne i Hercegovine i Hrvatske, koja u sklopu letnjeg kampa za srpsku decu iz regiona borave u Srbiji.Vučić je decu primio u 10 časova u vili Mir i obratio im se rekavši im da treba da poznaju svoj glavni grad. Upitao je dečicu i da li im se više svideo Hram Svetog Save ili Kalemegdan pa su mlađi uzviknuli ovog drugo a starijima se više svideo Hram. Deci su podeljene i majice „Učim ćirilicu“.

PROČITAJTE JOŠ:

STEFANOVIĆ: UVOĐENJE OBAVEZNOG VOJNOG ROKA VEOMA VAŽNO!

PODMETANJE TELEKOMU! Lučić za HAPPY: Konkurencija svoje nesupehe prebacuje na politički teren! Telekom se širi i na makedonsko tržište!

Poželeo im je i da danas obiđu što više, da čuvaju svoje srpsko ime i prezime i da se što pre vrate u svoj Beograd. Predsednik je obećao i pomoć mestima u kojima mališani žive.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter