Izvor: tanjug
21.08.2022 u 11:58
0

Vučić se sastao sa predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije, sa kojima će razgovarati o pregovorima vođenim u Briselu! (VIDEO)

Predsednik Aleksandar Vučić sastao se danas sa predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije, sa kojima će razgovarati o pregovorima vođenim u Briselu.

Sastanku u Palati Srbija, koji je počeo nešto posle 11 sati, prisustvuju i premijerka Ana Brnabić, ministar finansija Siniša Mali, direktor Kancelarije za KiM Petar Petković, predsednik Srpske liste Goran Rakić, potpredsednici SL Igor Simić, Dalibor Jevtić, Milan Radoičić gradonačelnici sa severa KiM, predstavnici institucija…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Predsednik Vučić i načelnik Generalštaba Milan Mojsilović zajedno gledali košarkaški okršaj Srbije i Nemačke!

Nakon razgovora sa Srbima sa KiM, predsednik Vučić će se, oko 13.30, obratiti javnosti, što će biti njegovo prvo obraćanje nakon poslednje runde dijaloga Beograda i Prištine na najvišem nivou, u četvrtak u Briselu, koja nije donela rezultat.

Vučić je u četvrtak iz Brisela poručio da je to bio težak dan za Srbiju, kao i da će nastaviti da se bori za mir i stabilnost.

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković najavljujući današnje obraćanje predsednika, rekao je da će to biti „jedno njegovih od najznačajnijih obraćanja“, u kojem će govoriti o ponašanju Kurtija u Briselu kao i o aktuelnoj situaciji, dijalogu, predlozima.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter