Izvor: tanjug
21.08.2022 u 12:43
0

Završen sastanak Vučića sa predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije!

Sastanak predsednika Aleksandra Vučića sa predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije završen je nakon razgovora koji je trajao oko sat vremena.

Predsednik Vučić preneo je Srbima sa KiM tok i rezultate poslednje runde dijaloga na najvišem nivou održane u četvrtak u Briselu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Vučić se sastao sa predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije, sa kojima će razgovarati o pregovorima vođenim u Briselu! (VIDEO)

Sastanku u Palati Srbija prisustvovali su premijerka Ana Brnabić, ministar finansija Siniša Mali, direktor Kancelarije za KiM Petar Petković, predsednik Srpske liste Goran Rakić, potpredsednici Srpske liste Igor Simić, Dalibor Jevtić, Milan Radoičić gradonačelnici sa severa KiM, predstavnici institucija…

Nakon razgovora sa Srbima sa KiM, predsednik Vučić će se obratiti javnosti, što će biti njegovo prvo obraćanje nakon poslednje runde dijaloga Beograda i Prištine, koja nije donela rezultat.

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković najavljujući današnje obraćanje predsednika, rekao je da će to biti „jedno njegovih od najznačajnijih obraćanja“, u kojem će govoriti o ponašanju Aljbina Kurtija u Briselu kao i o aktuelnoj situaciji, dijalogu, predlozima.

Privremene vlasti u Prištini od 1.septembra primeniće mere, koje su odlozile na zahtev SAD sa 1.avgusta, a koje se tiču preregistracije vozila na kosovske tablice i srpskih ličnih dokumenata za ulazak na Kosovo.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter