Izvor: alo
06.01.2021 u 21:02
0

VUČIĆ STIGAO U HILANDAR: Monasi dočekali srpskog predsednika

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u manastir Hilandar.

Vučića su dočekali monasi.

To je prva zvanična poseta jednog predsednika Srbije srpskom manastiru na Svetoj Gori u protekle dve decenije.

OVO ĆE VAS ZANIMATI

BEOGRAD U PORASTU Ovo su najnovije korona brojke po gradovima

KORONA PRESEK U SRBIJI Pozitivne 2.882 osobe

HOROR NA BADNJI DAN: Mrtvi ljudi u porodičnoj kući u Kraljevu!

STIŽE JOŠ: Dobijamo dva miliona ruskih vakcina!

Dačić i Vulin se vakcinisali na Torlaku!

Predsednik Vučić je po dolasku u Grčku podelio fotografiju nastalu pred ulazak na brod koji će ga odvesti do Svete gore.

– Kratak odmor pred dolazak na brod, u Uranopolisu. Imam ogromnu tremu, ali sam i posebno radostan što ću za nekih sat vremena imati priliku da posetim duhovni centar i našu najvažniju svetinju, manastir Hilandar na Svetoj gori – napisao je predsednik.

Vučić je ranije najavio da će Badnji dan i Božić provesti na Hilandaru, što će biti prva zvanična poseta jednog predsednika Srbije srpskom manastiru na Svetoj gori.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter