Izvor:
27.03.2018 u 02:46
0

Vučić: Teroristi hteli da pokažu moć i zastraše Srbe na Kosmetu! (VIDEO)

Vučić je u obraćanju posle sednice Saveta za nacionalnu bezbednost rekao da će svi koji su učestvovali u otmici Ðurića, uključujući i dva lica srpske nacionalnosti u uniformama, odgovarati pred srpskim pravosuđem.

"Učinjeno je više teških krivičnih dela", rekao je Vučić.

"Teroristi u uniformama specijalnih jedinica upali u Mitrovicu da pokažu da mogu da zauzmu sever Kosova, uz direktnu podršku EULEX-a", rekao je Vučić.

To je isti onaj EULEX, dodao je, koji nije zainteresovan da se umeša u istragu Iva, da odgovoriu zašto je uhapšen Milorad Zajić.

To je, kako kaže, pitao i ljude u EU, ali nije dobio odgovor, jer, primetio je, njima je bilo važnije da "pomognu Albancima da uteraju strah u kosti Srbima na severu i kako će da zauzmu sever srpske pokrajine".

Dok su, dodao je, nama istovremeno govorili da ostanemo mirni…: "nemojte da saljete vojsku i policiju", a u međvremenu preduzimaju akciju u kojoj "ta teroristička banda upada u severnu Mitrovicu, bacaju sok bombe, počinju da tuku koga stignu…"

"Dakle, ta banda je upala i ti teroristi su uhapsili Ðurića. Zašto? Jer im je tri puta u skladu sa sporazumom pisao pismo", rekao je Vucić.

Dodao je da će narednih dana pokazati javnosti sve snimke terora, navodeći da se "ta banda terorista nakon svega slikala, mnogo su jaki, s dugim cevima na goloruki narod".

Onda su ga još izveli u centar Pristine da ga ponize do kraja, a ponizili su, kaže, samo sebe "i to ne znaju".

"Njih 50 bednih terorista vuklo ga je preko ulica dok su drugi zviždali", naveo je Vučić, i poručio:

"Mi preko toga nećemo preći".

happytv.rs/tanjug.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter