Izvor: Telegraf
03.12.2021 u 16:31
0

Vučić uputio čestitku povodom Dana vojnih veterana

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas čestitku povodom Dana vojnih veterana, koji se proslavlja u znak sećanja na 1912. godinu i potpisivanje primirja u Prvom balkanskom ratu.

– Pobedu za život, slobodu, pravo glasa i rodnu zemlju, naši preci, ali i vi, osvajali ste bezbroj puta. Imena velikih srpskih ratnika i heroja koji su se borili za očuvanje nacionalnog identiteta i kontinuiteta državnosti srpskog naroda i Vojske vođenih verom u oslobođenje Srbije, upisana su i tokom Prvog svetskog rata, Drugog svetskog rata i ovih poslednjih, za nas ništa manje teških i bolnih borbenih dejstava – navodi se u čestitki.

Proslavom današnjeg praznika, ističe predsednik, država pokazuje da veterane ne prepušta zaboravu, već poštuje kao ljude, „vrednujući svakog pojedinca koji čini jednu državu jakom, kao i vojsku – jedan od osnovnih temelja stabilnosti uspešne države“.

– Poštovani veterani, uz obećanje da će država nastaviti da ulaže napore za poboljšanje života vojnih veterana širom Republike Srbije, čestitam vam praznik – navodi se u čestitki predsednika Vučića.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter