Izvor:
29.05.2019 u 10:26
0

VUČIĆ: Vladika Teodosije se bavi politikom!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio danas da se ne bavi crkvenim stvarima i da nema ništa protiv toga da vladika raško-prizrenski Teodosije govori šta hoće, kao i da "vladika voli da se bavi politikom".

Vučić je tako odgovorio na pitanje novinara da prokomentariše to što je vladika Teodosije juče osudio akciju Rosu rekavši da je namera Prištine bila, pre svega, da zastraši naše stanovništvo i demonstrira silu, ali i da takvi postupci "najviše idu na ruku onima koji bez ikakvog stida uporno zagovaraju ideju teritorijalne podele na etničkoj osnovi".

– Ja se crkvenim stvarima ne bavim i nemam ništa protiv da vladika Teodosije govori šta hoće. Ja neću ništa da govorim o njemu, čovek voli da se bavi politikom i neka se bavi politikom – kazao je Vučić.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter