Izvor: Tanjug
31.12.2019 u 12:45
0

VUČIĆ:Odgovoriću na uvrede iz Hrvatske kad se završe izbori!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije danas želeo da komentariše sinoćnji duel predsedničkih kandidata u Hrvatskoj, Zorana Milanovića i Kolinde Grabar Kitarović, u kojem su Srbija i on kao poredsednik ponovo bili tema, i naveo da će sačekati da se završe izbori u toj zemlji, pa će onda odgovoriti na uvrede.

STEFANOVIĆ IDE SA VUČIĆEM Ako ODLAZI on idem i ja!

-Gledao sam ih. Čekaću da se završe izbori, pa ću onda da komentarišem-rekao je Vučić upitan za duel pred drugi krug izbora u Hrvatskoj, u kojem su Grabar Kitarović i Milanović „izgovorili teške reči“- o Srbiji i njemu lično.

Vučić je istakao da činjenica da on ne želi da odgovara, pa makar i na teške i lične uvrede, i to što neće da se meša u njihove stvari, govori koliko je Srbija danas zrelija, odgovornija i ozbiljnija.

-A, oni valjda misle da imaju prava da odlučuju ko je u Srbiji dobar predsednik, a ko nije. Hvala im na dodatnoj podršci, koju mi pružaju unutar srpskog naroda, gde god da živi. A, čekaću da na ove uvrede odgovorim kad se izbori završe- istakao je Vučić.

Kako je dodao, nije naročito fasciniran sadržajem sinoćne rasprave. 

SATERAN U RODNO SELO Malčanski berberin u okruženju Žandarmerije

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter