Izvor: Tanjug
01.11.2021 u 09:41
0

VULIN NAJAVIO POVEĆANJE PLATA U POLICIJI: Budžet Srbije i MUP-a konstantnu rastu

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin istakao je danas da zahvaljujući politici predsednika Aleksandra Vučića budžet Srbije, kao i Ministarstva unutrašnjih poslova konstantno raste i najavio nova ulaganja u razvoj srpske policije, ali i značajno povećanje plata za njene pripadnike.

– Naš budžet konstantno raste zahvaljujući politici predsednika Vučića. Imali smo teške i bolne reforme i 2012. i 2014. godine, ali evo danas su se isplatile – rekao je Vulin i istakao da je zahvaljujući politici predsednika Vučića budžet MUP-a daleko puniji nego što je bio, a da će MUP nastaviti sa ulaganjem, na prvom mestu u standard svojih pripadnika.

PROČITAJTE JOŠ: VULIN: Vežba civilne zaštite „Sistem 2021“ na 50 lokacija  

– Naše plate u odnosu na prosek u Srbiji su zaista veoma velike, a biće i još veće i to je nešto što stvarno treba da nas raduje, ali znate kad vidite rezultate pripadnika Ministartsva unutrašnjih poslova, kad vidite da smo u ovih godinu dana razbili 21 organizovanu kriminalnu grupu, da smo razbili neke od najsurovijih klanova u Evropi, kada vidite da se zaista bezbednost na ulicama značajno poboljšava – vredi, vredi svako ulaganje u te ljude – poručio je Vulin.

PROČITAJTE JOŠ: ZDRAVKO KRIVOKAPIĆ STIŽE U BEOGRAD: Prva zvanična poseta crnogorskog premijera!  

Ministar je istakao da bez velikih ulaganja nema ni ozbiljne policije i da će srpska policija biti jedna od najopremljenijih.

– Nakon usvajanja ovog budžeta, ja očekujem da ćemo biti možda i jedna od najopremljenih policija u regionu – rekao je Vulin. 

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter