Izvor:
11.06.2017 u 17:45
0

VULIN SIGURAN:Velika izlaznost garantuje uspeh na izborima na KiM!

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin pozvao je danas Srbe sa Kosova i Metohije da izađu na glasanje jer, kako je rekao, samo velika izlaznost garantuje uspeh.

Vulin je gostujući na TV Pink rekao da će svi oni koji pristanu da glasaju po zahtevu Hašima Tačija i Ramuša Haradinaja, zauvek ostati upamćeni kao srpski neprijatelji.

U tom smislu Vulin je naglasio da je potrebno jedinstvo, da Srbe ne može nikakva sila proterati i uzpozorio da Srbe sa Kosova i Metohije mogu da uklone samo Srbi.

Vulin je dodao da je Srbija tvrdoglavo opstala na teritoriji Kosova sve ovo vreme, ali i podvukao i upozorio da kad Priština govori o integraciji ne govori o narodu već isključivo o teritoriji.

Ministar je još jednom ocenio da je odluka suda u Francuskoj da oslobodi i ne izruči Haradinaja sramna i dodao da je bilo strašno držati, a ne izručiti ga i podvukao da su se samo tražili neki izgovori i načini da se ne to ne učini.

– Sve su tražili samo da ga ne izruče, a morali su to da urade – rekao je Vulin i ponovio da su svedoci u slučaju protiv Haradinaja pobijeni.

Međutim, dodao je, Haradinaja čeka mesto u zatvoru u Nišu.

Izvor: Tanjug

Foto: YouTube Printscreen/RTV PULS

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter