Izvor:
07.09.2018 u 09:28
0

VULIN: Svako Vučićevo naređenje će biti izvršeno!

Ministar odbrane Aleksandar Vulin istakao je da će svako naređenje predsednika Srbije Aleksandra Vučića biti izvršeno, a da će ako Vučić donese odluku da poseti Kosovo i Metohiju poseta biti bezbedna i po planu koji predsednik odobri.

– Svako naređenje vrhovnog komandanta će biti izvršeno. Na pretnje silom od funkcionera Prištine međunarodna zajednica ćuti i ne deluje, i očekuje da će Srbija ćutati i dopustiti da se ugrozi njen predsednik – izjavio je Vulin reagujući na pretnje predsedniku Vučiću pred najavljenu posetu KiM.

– Ako predsednik Vučić donese odluku da poseti Kosovo i Metohiju poseta će biti bezbedna i po planu koji odobri predsednik Vučić. Njegovu bezbednost će omogućiti organi na Kosovu i Metohiji ili ćemo to uraditi mi. Izbor je na Šiptarima baš kao i na Kforu i Euleksu – izjavio je Vulin, navodi se u saopštenju iz ministarstva.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter