Izvor: bsc happy
27.05.2024 u 15:33
0

ZAGOVORNICI REZOLUCIJE OBMANJUJU JAVNOST: Marko Đurić UPOZORAVA na laži koje se plasiraju

Ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić izjavio je danas da pojedini zagovornici rezolucije o Srebrenici pokušavaju da obmanu međunarodnu političku javnost, a čak su pokušavali i da pridobiju pojedine zemlje navodeći lažnu priču da će Srbija i sama glasati za tu rezoluciju ili će se u najmanju ruku uzdržati.

 

„Istina je sasvim različita od toga. Mi smo išli i bukvalno kucali na vrata svake države članice UN, čak i kosponzora rezolucije i videli ste da smo na kraju imali situaciju da je bilo nekoliko kosponzora koji nisu glasali za rezoluciju, a to vam govori koliko je bio pritisak na pojedine zemlje da podrže nešto o čemu zapravo nisu znali bilo šta“, rekao je on za televiziju Hepi.

Đurić je naglasio da je Srbija protiv rezolucije o Srebrenici organizovala diplomatsku akciju bez presedana koju je predvodio predsednik Aleksandar Vučić, a u kojoj su učestvovao čitav naš sistem.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter