Izvor: INFORMER
09.09.2021 u 18:32
0

ŽIVELO PRIJATELJSTVO SRBIJE I EMIRATA: Predsednik Vučić poslao snažnu poruku na instagramu!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagram profilu fotografije sa Kaldunom Al-Mubarakom i ministrom Sinišom Malim, koji su danas posetili Beograd na vodi.

PROČITAJTE JOŠ:SKUPŠTINA SRBIJE DANAS DONELA VIŠE SPORAZUMA!

 Srećan sam što je naš dragi prijatelj Khaldoon Al Mubarak danas mogao da vidi rezultat rada naše dve zemlje. Beograd na vodi je nastao kao zajednički projekat Srbije i Emirata, važan i veliki za oba naroda!

Hvala što ste uvek bili sa nama. I kada je trebalo da gradimo, da spašavamo živote ili snažimo naš zdravstveni sistem. Neka živi prijateljstvo Srbije i Emirata! – stoji u objavi predsednika.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter