Izvor:
19.12.2017 u 23:00
0

ZORANA MIHAJLOVIĆ NIJE ZABORAVLA: Tadić je plaćao navijače da ga ne vređaju!

Predsednik Socijaldemokratske stranke i bivši predsednik Srbije Boris Tadić je poslednja osoba koja treba da deli savete i kritike u vezi s rešavanjem problema nasilja na stadionima i borbi protiv organizovanog kriminala, rekla je članica Predsedništva SNS, prof. dr Zorana Mihajlović.

– Nismo zaboravili kako je Tadić plaćao navijače da ne skandiraju protiv njega i licemerno je da on danas nekom deli savete kako da se rešavaju problemi na stadionima. Koliko danas iza nasilja na stadionima stoji država, kao što Tadić insinuira, najbolje pokazuju pogrdna skandiranja protiv aktuelnog predsednika Srbije Aleksandra Vučića – saopštila je Mihajlovićeva.

Ona kaže i da je iznenađena da Tadić, za čije vladavine smo imali afere sa 24 privatizacije i pranje novca klana Darka Šarića kroz privatizaciju firmi u Srbiji, danas pokušava da nekom deli lekcije o borbi protiv organizovanog kriminala.

Tadić je ranije ocenio da je nasilje koje se desilo na stadionu borba za tržište narkotika, koje se, kako tvrdi, dešava jer u Srbiji nema borbe protiv narko klanova.

Izvor: Tanjuig
Foto: Twitter/blokvesti

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter