Izvor: Alo.rs
14.09.2020 u 07:20
0

ZUKORLIĆ ODLUČAN: Hoćemo u vlast ako dobijemo ministarstvo

Zukorlić nije precizirao na koje ministarsko mesto misli.

Muamer Zukorlić, lider i poslanik Stranke pravde i pomirenja, izjavio je da bi njegova stranka bila deo vladajuće koalicije, ali i da se ministarsko mesto u tom slučaju podrazumeva.

– Mi preferiramo saradnju i u tom slučaju bismo bili deo vladajuće većine. Ali jasno smo kazali da i mi želimo ozbiljno učešće u vlasti, a ako ne, nećemo učestvovati u vladi i bićemo ozbiljna opozicija – naveo je on za medije.

Zukorlić nije precizirao na koje ministarsko mesto misli.

OVO MORATE ZNATI…

PREDSEDNIK VUČIĆ OSUDIO HEZBOLAH KAO TERORISTIČKU ORGANIZACIJU: Borićemo se protiv svih pretnji miru u svetu! (FOTO)

ČLAN KRIVOKAPIĆEVOG TIMA: Zakon o slobodi veroispovesti PRVO NA DNEVNOM REDU!

PENTAGON SAOPŠTIO: Oborena su dva RUSKA aviona MIG-29!

RUSKI BRODOVI UŠLI U KIPARSKE LUKE! Američki Državni sekretar UPUTIO UPOZORENJE!

ŠIPTARI NE ZNAJU ZA SRAMOTU! OPET pokušavaju da UKRADU srpske manastire i baštinu na Kosovu i Metohiji!

– To se jednostrano ne definiše, ali u svakom slučaju ministarstvo sa čije pozicije ćemo moći bar jedan značajan deo naših političkih ciljeva ostvariti, odnosno odgovoriti pozitivno biračima. Koji je smisao učešća u vladi ako nemate kapaciteta da ostvarujete partijski izborni program – naveo je on. Upitan da li bi tražio ministarsko mesto baš za sebe, kaže da „to ne preferira, ali i ne isključuje“.

Poslanik SNS-a Dragan Šormaz je, komentarišući Zukorlićeve izjave, poručio da je sve to stvar dogovora.

– Smatram da nam nije potrebna koncetraciona vlada, nego da SNS treba da odgovori na poverenje koje je dobio od građana preuzimanjem odgovornosti za budućnost u svoje ruke. Međutim, poželjno je i veoma dobro da u toj vladi učestvuju i stranke nacionalnih manjina, Albanaca, Mađara i Bošnjaka. To znači da bi u većini trebalo da bude i gospodin Zukorlić sa svojim poslanicima. Gospodin Ljajić se ne može tu svrstati jer ima nacionalnu stranku i tako je registrovan –

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter