Izvor:
26.01.2019 u 17:47
0

ŽUTI PRSLUCI PONOVO ŠETAJU ULICAMA PARIZA: Pogrdni transparenti ali bez nereda!

"Žuti prsluci" prošetali su danas ulicama Pariza i drugih francuskih gradova po 11. put, u znak protesta protiv vlade, pokazujući time da predsednik Emanuel Makron treba još da se potrudi da bi smanjio protivljenje javnosti nekim elementima njegove politike.

Demonstracije su bile uglavnom mirne, kao i u prethodne dve nedelje, nasuprot velikim neredima koji su izbili na protestima u decembru.

Protesti su održani u Strazburu, gde su demonstranti šetali do Evropskog parlamenta, kao i u Tuluzu.

Demonstranti su nosili francuske zastave i nosili pogrdne transparente koji su se rugali "kralju Makronu", kako nazivaju francuskog predsednika.

Pojedini pripadnici "žutih prsluka" predložili su listu za kandidaturu za Evropski parlament, što su ostali aktivisti videli kao izdaju.

Happytv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter