Izvor: happy
22.01.2024 u 09:56
0

SRBIJU OČEKUJE VELIKI NAPREDAK: Predsednik Vučić pred skup „Zapadni Balkan i EU“ otkrio program razvoja

On je naglasio da je dobro što će se govoriti gotovo isključivo o ekonomiji

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas u Skoplju, pred skup „Zapadni Balkan i EU“, da se program razvoja Srbije do 2027. koji je predstavljen u Beogradu potpuno uklapa u evropski Plan rasta za ZB i da će Srbija dati sve od sebe kada je reč o reformama kako bismo imali pristup tim sredstvima.

PREDSEDNIK VUČIĆ SE OBRATIO IZ SKOPLJA: U narednim danima potpisujemo DVA važna protokola

– Što se Srbije tiče, mi smo svoj plan rasta predstavili u Beogradu za naredne tri godine i on se u potpunosti uklapa u sve ono što radimo s EU. Mi ćemo dati sve od sebe da te reforme učinimo, da dobijemo mogućnost za pristup tim finansijskim sredstvima, što je moguće ranije. Zajedno sa svima ostalima i verujem da svi zajedno samo možemo radeći na tom planu i po tom pitanju da napravimo veliki napredak – rekao je Vučić novinarima.

Naglasio je da je dobro što će se govoriti gotovo isključivo o ekonomiji, a ne o velikim političkim pitanjima u kojima postoje značajne razlike između nas.

– I mislim da je to dobar preduslov za napredak samog regiona, odnosno da ljudi osete blagodeti i dobrobiti onoga što radimo – naglasio je Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter