Izvor: B92
28.07.2021 u 11:32
0

U SRED SEZONE: Crna Gora uvela kovid sertifikate

Aleksandar Seničić govorio je o nedoumicama koje je izazvalo uvođenje kovid sertifikata u Crnoj Gori, kao i o uslovima ulaska u omiljena letovališta.

VAŽNO:

DARKO MLADIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Inckov zakon je POLITIČKA PSIHOLOŠKA OPERACIJA – istinu moramo da branimo najoštrijim sredstvima!

HAOS NA PRIŠTINSKOM AERODROMU: Kvar na avionu izazvao opštu paniku među putnicima

VREMENSKA PROGNOZA ZA SREDU: Veoma toplo – OPREZ!

U petak se očekuje da u Crnoj Gori na snagu stupe nove korigovane mere koje bi podrazumevale upotrebu digitalnih kovid sertifikata. Sa druge skoro pa svakodnevno menjaju se pravila za ulazak državljana Srbije u druge zemlje. Šta je sada novo? Kakva će pravila biti u Crnoj Gori.

Crna Gora uvodi digitalnu kovid potvrdu – bez nje nema ulaska u klubove i diskoteke

„To je sve pogrešno interpretirano. Ta digitalna kovid potvrda se odnosi samo na građane Crne Gore“, rekao je Aleksandar Seničić, direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije.

„To je sertifikat kao što i mi imamo zeleni sertifikat, koji je formira e-uprava. Crna Gora se sada usaglašava sa zahtevom Evropske komisije, koja zahteva da za ulazak u zemlje Evropske unije i treće zemlje i zemlje članice Evropske unije imaju kovid sertifikat“, kaže Seničić.

„To nema nikakve veze s našim građanima“, kaže Seničić i dodaje da su uslovi ulaska u Crnu Goru nepromenjeni.

Potrebna vam je lična karta ili pasoš, ali nema dodatnih kovid dokumenata za Crnu Goru i neće ih ni biti do kraja ove sezone.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter