Izvor: tanjug
12.09.2021 u 22:09
0

CRNA GORA: Protest na gradskom trgu u Podgorici protiv mera za borbu protiv korona virusa!

Na glavnom gradskom trgu u Podgorici večeras je održan protest grupe građanskih aktivista protiv mera za borbu protiv korona virusa.

PROČITAJTE JOŠDVE OSOBE SU POVREĐENE U TUČI HRVATSKIH NAVIJAČA: Istraga je u toku!

 Građanski aktivista Nebojša Gajević rekao je za medije da je evidentno i da to ne spori veliki broj pravnika, da su aktuelne mere neustavne.

– Krše se elementarna ljudska prava, a po pitanju njihovog samog sprovođenja i kaznene politike, član 25 Ustava kaže da mora biti proglaŠeno ratno ili vanredno stanje da bi se slične mere uvodile- ističe Gajević.

PROČITAJTE JOŠMANDIĆ: Istaknimo trobojke i pokažimo svetu najlepše boje srpskog naroda!

Demonstranti su najavili nova okupljanja jednom nedeljno, kako bi se suprotstavili uvođenju sličnih mera protiv korona virusa.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter