Izvor: Tanjug
28.09.2021 u 20:46
0

Fon der Lajen ZABRINUTA ZA SITUACIJU NA KiM

Tokom posete Skoplju, predsednica Evropske komisije – Ursula fon der Lajen izrazila je iskrenu zabrinutost povodom dešavanja na KiM.

PROČITAJTE JOŠ:  BOMBA U SKOPLJU? Uhapšen osumnjičeni za lažnu dojavu tokom posete Fon der Lajen

Ona je na konferenciji za novinare Nakon razgovora sa premijerom Severne Makedonije Zoranom Zaevim u Skoplju ocenila da je potreban okrugli sto „da bi se razgovaralo o problemima“.

PROČITAJTE JOŠ:  EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA U BUGARSKOJ: U periodu od 24 sata preminulo 147 pacijenata od posledica korona virusa!

„Zabrinuta sam zbog trenutne krize između Kosova i Srbije. EU ima dugu istoriju i gradi se na dijalogu i bliskoj ekonomskoj saradnji. Kada smo počeli pre 70 godina i nakon užasnog dela naše istorije u Drugom svetskom ratu, bilo je potrebno mnogo dijaloga i saradnje da bi rane zacelile, da bismo izgradili prijateljstvo, a na osnovu vere došlo je do pomirenja“, objasnila je Fon der Lajen.

Ona je pozdravila izjavu Zaeva da bi dijalog mogao da bude od koristi za budućnost naroda.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter