Izvor: TANJUG
19.07.2022 u 16:40
0

ABAZOVIĆ O HAPŠENJU LAZOVIĆA: Država je ovime pokazala odlučnosti u borbi sa organoziovanim kriminalom

Crnogorski premijer oglasio se povodom hapšenja službenika tajne služba Petra Lazovića i poručio da je država time pokazala odlučnost u borbi sa svim oblicima organizovanog kriminala.

– Vlada će nastaviti da pruža punu podršku aktivnostima na suzbijanju organizovanog kriminala koji je očigledno nekad imao svoje pipke u sektoru bezbednosti. Konačno se pokazuje da najopasnije operacije dobijaju svoj epilog i da u Crnoj Gori više nema nedodirljivih. Nema zamora u borbi protiv korupcije i drugih oblika kriminala i to ostaje prioritet ove vlade. Nadležni državni organi će se izboriti sa svim pošastima kako bi Crna Gora postala zemlja vladavine prava u korist svih njenih građanki i građana – naveo je Abazović, saopšteno je iz vlade.

OVO SE DUGO ČEKALO! Sastali se Đukanović i Abazović, evo koja je tema razgovora

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Abazović je pozdravio aktivnosti Specijalnog državnog tužilaštva i Specijalnog policijskog odeljenja i zahvalio međunarodnim partnerima, Europola i svima u bezbednosnom sektoru koji su doprineli sprovođenju ove akcije koja je, kako je kazao, uperena protiv najopasnijih kriminalnih struktura u društvu.

Navodi se i da je Abazović uputio otvorenu podršku sektoru bezbednosti, istakao važnost jučerašnje akcije „i ukazao da se njome jasno stavlja do znanja svima koji deluju u suprotnosti sa Ustavom i zakonima da država neće imati nikakvog kompromisa sa organizovanim kriminalnim grupama“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter